Hoe energiezuinig koken met je Miele inductiekookplaat?

Een laag energieverbruik

Koken op inductie zorgt voor een lager energieverbruik. Wist je dat je hier nog een stap verder in kan gaan? Op een inductie kookplaat kan je op een zeer rustige en zuinige manier pasta en rijst koken. Zelfs een dampkap hoeft bijna niet meer aangeschakeld te worden. Het bakken van vlees en groenten zonder vetverbranding zorgt voor een gezonde voeding met een zuinig verbruik aan energie.

Wat biedt uw Miele Center Rosseel meer?

Van ons krijg je van bij de start de goeie tips en trics om van je inductiekookplaat jouw kookpiano te maken. Voor elk gerecht de juiste toonladder, voor elke pan de juiste intensiteit, voor elk gebruik de meest zuinige oplossing. Je braadt en kookt veel rustiger, je krijgt zelfs extra tijd om je op andere huishoudelijke of familiale taken te concentreren. Als dat geen voordeel is.

Bij het kiezen van je kookplaat overlopen we alle mogelijkheden. Na bestelling komen we opmeten. Zo vermijden we verkeerde investeringen. Heb je een natuursteen werkblad en wil je toch voor de kookplaat van je dromen gaan? Geen nood, ook hier bieden we professionele oplossingen.