Over ons

Al meer dan 50 jaar kan je bij ons terecht voor het gamma van Miele. Kom langs in onze gloednieuwe experience store. Wil je toestellen in werking zien? Dat kan. Ervaar hoe stil een Miele wasmachine en droogkast werkt. Heb je interesse in een gastronomische combi-steamer? Wij zorgen ervoor dat je het toestel door en door kent. Dankzij de  kooksessies in onze Miele actieve keuken wordt verfijnd en gezond koken met Miele kinderspel.

Jouw tevredenheid is onze gedrevenheid.

Ervaar het verschil! Onze hersteldienst is er voor jou. Wij staan altijd paraat voor een technische interventie, advies over onderhoud en een uitgebreide uitleg over je toestellen.  Wij leveren, installeren en adviseren. Jouw tevredenheid is onze gedrevenheid. Onze ervaring maakt het verschil.

Een oplossing voor elk probleem!

 

Gemakkelijk bereikbaar en met een ruime parking

Het familiebedrijf Rosseel Loppem bevindt zich nu op hun nieuw adres op een zeer goed gelegen toegangsweg van Brugge naar Torhout. In een vooruitstrevend en bijna energie neutraal state-of-the-art pand wordt er gekozen voor vier grote pijlers: Miele, Loewe, Bang & Olufsen en Scapa Home.

Ons team

Isabelle
Els
Tim
Stéphanie
Veerle
Wim
Pol
Jacky
William

Beleef onze showroom

Onze geschiedenis

2023

Verhuis naar de Experience Store Loppem in het nieuwe state-of-the-art pand. Een Miele center, Loewe Studio met Scapa Home en Bang & Olfusen conceptstore vormen de drie pijlers.

2012

Isabelle, William en Els stappen mee in de vennootschap Electro Rosseel bvba.

2010

Els Inghelbrecht, de echtgenote van William komt mee in het bedrijf. Na haar studies psychologie en criminologie kiest ze voor het familiebedrijf Electro Rosseel.

2009

De winkel- en stockruimte verdubbelen.

1998

Zoon William versterkt het team en kiest voluit voor de klank en beeld apparatuur. Hij gaat voor een selectie aan uitmuntende mooie en kwaliteitsvolle merken en producten.

1994

Dochter Isabelle komt het team versterken. Zij houdt zich vooral bezig met het witgoed-gamma en heeft van in het begin een grote voorliefde voor de visie van het merk Miele. De voorliefde voor het Miele gamma zit er al van in het begin in.

1986

De winkel breidt uit met een videotheek.

1978

De winkel verdubbelt in oppervlakte. Er wordt meer ruimte voorzien voor Miele en vanaf nu komen ook de Miele keukens in het gamma.

1970

Gilbert en Monique verhuizen naar hun groter nieuw pand in de Snellegemsestraat in Zedelgem. Het assortiment wordt aangevuld met het Miele merk.

1967

Monique, de echtgenote van Gilbert werkt mee in de winkel. Gilbert doet de herstellingen, Monique verkoopt.

1964

Gilbert Rosseel start zijn electro-winkel in een rijhuis in Zedelgem-dorp. Hij werkt er vooral als specialist hersteller van Precisia televisies.