Onze diensten

Wat zijn uw voordelen bij Miele Center Rosseel?

Eens het juiste toestel gekozen, voorzien we een correcte levering. Wij pakken het toestel uit, zetten het op de door u uitgekozen plaats, sluiten het toestel aan en geven een degelijk start-op uitleg. Geen stress: onze installateur heeft tijd voor u.

Voor het leveren van een vrijstaand toestel voorzien we een halfuurtje. Heb je gekozen voor een inbouwtoestel? Dan zorgen we ervoor dat er voldoende tijd is voor een standaardinbouw. Bij een inbouwkoelkast demonteren we de deur van het huidig toestel en wordt deze mooi op het nieuwe toestel geplaatst. Dit is ook zo voor een inbouwvaatwasser.

Haalt u liever af of bouwt u het toestel liever zelf in? We kunnen de aankoopprijs van het toestel wijzigen in functie van de service.

Als het toestel bij ons op voorraad is, leveren we binnen de week. In het andere geval spreken we verder met u af. Goeie afspraken maken goeie vrienden.

U investeert in degelijke toestellen, wij zorgen ervoor dat deze investering rendeert in tijd, geld en gebruik.

Herstelling en onderhoudservice

Wat als u een defect vaststelt? Geen nood, wij hebben een eigen technische dienst.

Heeft u het toestel bij ons aangekocht, dan verwennen we u graag met de snelste service. Dankzij nachtleveringen van de Miele onderdelen, zijn we in de mogelijkheid om zeer snel te ageren. Onze technieker wordt door Miele opgeleid, hij heeft kennis van zaken. Hij stelt vast en spreekt samen met u af, dit op een efficiënte en correcte manier. Is het toestel buiten waarborg, dan rekenen we binnen een straal van 20 km een voorrijkost met een eerste halfuur nazicht aan €85 BTW incl aan, een bijkomend kwartier komt op €20 BTW incl.

Bent u een Miele fan, maar ontdekt u nu pas onze winkel? Wij helpen u graag verder. Samen met u kijken we naar de meest passende oplossing. Een goeie communicatie zorgt ervoor dat wij een passende manier voor het herstellen van uw toestel bekijken.

Aanvraag voor herstelling