Miele Professional

Wij creëren inspirerende ervaringen door elke dag en overal opnieuw topkwaliteit te definiëren. Overal waar een hoogwaardig, kwalitatief en innovatief Miele professioneel product of een innovatieve oplossing nodig is, hebben wij het juiste assortiment. Wij zijn graag uw expert voor uw professionele apparaten en huishoudelijke apparaten.

Voor onze professionele klanten zorgen we voor betrouwbare en duurzame oplossingen.

Miele heeft buiten zijn huishoudelijk gamma ook een indrukwekkend professioneel gamma. Wij servicen graag KMO’s die beroepsgewijs aandacht besteden aan hygiënisch en snel wassen, snelle interventies, degelijk advies. De kleine reuzen van Miele zijn er voor de horeca, wellness-centra, bakkerijen, slagers, bed & breakfast . Wij raden deze toestellen ook graag aan bij grote families.

Hoe kies je het juiste toestel voor uw onderneming?

Kom langs bij Miele center Rosseel, wij bekijken het samen met u.

Service & ondersteuning

Hulp steeds dichtbij

Miele heeft een eigen service- en ondersteuningsafdeling voor zijn professionele klanten. Deze afdeling bestaat uit gespecialiseerde technici en adviseurs die ervoor zorgen dat uw apparatuur optimaal blijft functioneren.

Miele biedt ook een uitgebreide garantie en servicecontracten voor zijn professionele klanten. Zo kunt u erop vertrouwen dat u snel en efficiënt geholpen wordt in geval van storingen.

Daarnaast biedt Miele trainingen en workshops aan voor het personeel dat met de professionele apparatuur werkt. Hierdoor kunt u optimaal gebruik maken van de apparatuur en zorgen voor een optimale werking en duurzaamheid van uw apparatuur.

Kortom, Miele professional biedt uitstekende service en ondersteuning aan zijn klanten om ervoor te zorgen dat hun professionele apparatuur optimaal blijft functioneren.