Koop je vaatwas bij Miele Center Rosseel

Welke inbouwvaatwas kiezen?

Wil je een inbouwvaatwasser kopen? Voor ons is het ideaal als je een foto van je huidige vaatwasmachine meebrengt. Miele heeft een zeer uitgebreid gamma toestellen. Ons advies en expertise zorgen ervoor dat het juiste toestel in jouw keuken ingebouwd wordt. Zo krijg je geen spijt van verkeerde keuzes! Een Miele vaatwas heeft tal van voordelen.

Wie zorgt voor de installatie van de inbouwvaatwasser?

Wij zorgen ervoor dat het correcte toestel bij jou geïnstalleerd wordt. Onze opgeleide installateurs bouwen uw toestel op een degelijke en professionele manier in. No stress! Het toestel wordt startklaar gemaakt. Een degelijke gebruikersuitleg zorgt ervoor dat je het toestel optimaal gebruikt.

Ontdek het Miele gamma vaatwassers

 

Duurzaamheid en wasresultaat

Als je kiest voor een Miele vaatwas, kies je voor een zuinig en duurzaam toestel. Is het niet zalig als je bij het legen van de vaatwas kan genieten van propere borden, pannen, potten, glazen en dit zonder strepen en aangedroogde voedselresten?

15 jaar onderdelen – Duits familiebedrijf

Miele voorziet een uitzonderlijke service. Dit Duitse familiebedrijf garandeert minimum 15 jaar beschikbaarheid van onderdelen. Onze eigen hersteldienst komt langs voor de na-service van je toestel.

Maak een afspraak